Behandlingar

Jag erbjuder förebyggande och behandlande terapier.

Zonterapi

Den nya tredimensionella zonterapin bygger på samma princip som Akupunktur - man behandlar aldrig direkt på ett organ i kroppen. Metoden går istället ut på att stimulera organ reflexmässigt, dvs. på en annan punkt på kroppen, tex. fot, öron, ansikte och händer.
Speciellt verkningsfullt är zonterapi vid inflammation, matsmältningsproblem, rygg- och nackbesvär, migrän, allergier, snarkbesvär mm. – även den så kallad klassiska zonterapin används.

Homeopati

- är en utmärkt behandlingsmetod där naturliga ämnen i mycket små doser retar kroppens egna läkningssystem. Det har används i århundraden. 
I övriga världen är homeopatin vedertagen och läkare ordinerar ofta dessa medel innan kemiska preparat sätts in. Homeopatiska medel ger inga biverkningar, preparaten är registrerade hos läkemedelsverket under naturläkemedel.

Irisdiagnostik

En diagnosmetod - ögonen speglar inre processer, ärftligt och förvärvat i livet.

Bindvävsmassage

Cirkulationsfrämjande och utrensande massage. En störd bindväv kan bero på störningar i underliggande organ, det blir då blockeringar i utbytet av syre och slaggprodukter, om det samlas för mycket slaggprodukter blir det stopp med smärta och inflammation som följd. Man arbetar med musklers ursprung och fästen och öppnar upp flödet från muskeln.

Mjuk kiropraktik

OrtoBioNomi är en mjuk behandling av muskler, leder, kotor och ligament.

  • Akut ryggskott och muskulära ryggproblem
  • Ischias och låsta ländkotor (psoasproblem)
  • Spänningshuvudvärk med nackproblem
  • Skulderbladsproblem – frosen shoulder
  • Kroniskt spänningstillstånd (stress)
  • Stukade fötter / fingrar / tår - ledproblem
  • Musarm, tennisarmbåge, golfarmbåge
  • Foglossning (Muskulärt) efter förlossning

Öronakupunktur

- Auriculoterapi

Man behandlar enligt akupunkturprincipen. Hela kroppen finns representerad i örat - en mycket effektiv behandlingsmetod.

Akupressur

Samma system som i akupunktur men man använder enbart tryck och inga nålar. Kroppen har meridianer, ett energisystem som återfinns på hela kroppen.

Kontakta mig

Tessingatan 1 C 
722 16 Västerås
Mobil: 073-67 27 605
Epost:
info@peggynetzler.se

Varmt välkomna!